Dit wilt u weten over plissé hordeuren

In dit artikel beantwoorden we vijf vragen en antwoorden over plissé hordeuren. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het opmeten en bestellen van uw plissé hordeuren. Om u snel te kunnen voorlichten, hebben we voor u de vijf meest gestelde vragen van een deskundig antwoord voorzien.

Hoe effectief is een plissé hordeur?

Met een plissé hordeur kunt u 's zomers de deur gewoon open laten staan zonder dat u last krijgt van vliegen en muggen. Dankzij de geleiders boven en onder opent en sluit u de hordeur zonder dat u kracht hoeft te zetten. De geleider bij de drempel is maar 3mm hoog. Als u moeilijk loopt of u voortbeweegt in een rolstoel, zult u van die minimale verhoging geen last hebben.

Hoe kan Zonweringstunter zo goedkoop leveren?

Dat is mogelijk omdat wij rechtstreeks van de fabriek aan de klant leveren. Dat ziet u terug in onze prijzen. Wilt u eerst eens in onze showroom in Purmerend komen kijken? Dan kan dat ook. Brengt u wel de maten mee, dan kunt u gelijk uw bestelling plaatsen. In veel gevallen kunt u zelfs de hordeur van uw keus direct meenemen.

Kan ik de plissé hordeur zelf plaatsen?

Met een beetje handigheid en onze instructie zult u weinig moeite hebben met het aanbrengen van de plissé hordeuren. Prettig is wel om het met z'n tweeën te doen. Dan kan de een aangeven en de ander monteren. Wilt u professionele hulp? Ook die kunnen wij u op verzoek leveren. Daarover leest u meer op onze website.

Heeft u ook plissé hordeuren voor een extra brede deur?

Wij leveren standaardmaten, maar als u daarmee niet uit de voeten kunt, maken wij voor u hordeuren op maat. Zowel voor binnen- als voor buitengebruik. Onder bepaalde voorwaarden kunt u deuren met een standaardformaat teruggeven. Dat kan niet met op maat gemaakte deuren.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Omdat ieder interieur anders is, leveren wij de profielen voor de hordeuren in diverse kleuren wit en in grijs, grijs metallic en zwart. U kunt ook kiezen voor blauw of groen.

5 reviews

De plisse hordeur is in vele maten leverbaar zodat ie in iedere situatie kan worden toegepast.
> Maatwerk (dus geen herroepingsrecht)

224.-

Binnenzonwering: makkelijk zelf te monteren
Het kan erg prettig zijn om een flinke hoeveelheid zonlicht in uw woning te krijgen, maar voornamelijk op warme zomerdagen kan de grote hoeveelheid zonlicht...
lees verder >
Top down bottom up plisse-gordijnen, wat zijn dat?
Plissegordijnen, oftewel geplisseerde gordijnen, zijn geplooide gordijnen. De speciale stof en de plooien erin zorgen ervoor dat ze als een soort harmonica kunt opvouwen. Het...
lees verder >
Velux verduisterende gordijnen in prijs verlaagd
Velux dakramen zijn een begrip. Al jarenlang worden dakramen van Velux gemonteerd in woningen en bedrijfspanden vanwege hun duurzaamheid, lage kosten en uitgekiend ontwerp. Het...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.