Meer wooncomfort door nieuwe Velux dakvensters

VELUX dakvensters zijn al jaren een aanwinst voor uw woning. Met de nieuwe generatie dakramen heeft VELUX weer een aantal productverbeteringen doorgevoerd met als resultaat meer lichtopbrengst, minder energieverbruik en dus nog meer wooncomfort.

Meer licht en energievriendelijk

Door een nieuw design hebben de nieuwe VELUX dakvensters een glasoppervlak dat maar liefst 18% groter is t.o.v. de oude modellen. Zodoende komt meer licht de woning binnen, maar wordt er ook voor gezorgd dat er minder gestookt hoeft te worden doordat meer zonnewarmte de woning binnenkomt. Verder blijft er dankzij het nieuwe ThermoTechnology systeem meer warmte binnen.

Topkwaliteit isolerend glas

Voor wat betreft het glas in VELUX dakramen is er de keuze uit verschillende soorten. Zo heeft de standaard HR++ beglazing al een hoge isolatiewaarde van 1.1 W/m2K en goede geluidwerende eigenschappen. De extra energiebesparende beglazing haalt zelfs een isolatiewaarde van maar liefst 1.0 W/m2K. Optioneel is het aanbrengen van een vuilafstotende coating waardoor de geluidwerende eigenschappen nóg beter worden en het venster minder snel vuil wordt.

Afwerking

VELUX dakvensters worden gemaakt van grenenhout met een FSC certificatie worden aan de binnenzijde standaard afgelakt met een frisse witte acryl lak. Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens is er een optionele vochtbestendige afwerking met een polyurethaan beschermlaag. Aan de buitenzijde is de standaard afwerking aluminium. Voor met koper, riet of zink bedekte daken is er ook een optionele afwerking in koper of zink.

Eigenschappen

Nog even wat eigenschappen van VELUX dakvensters op een rijtje:

  • Gemaakt van FSC gecertificeerd grenenhout
  • Uitstekende warmte-isolatie dankzij ThermoTechnology™
  • Geschikt voor dakhellingen van 15° - 90°
  • Geschikt voor 1-op-1 vervanging van het oude dakvenster
  • Kan 180° om zijn as kantelen (schoonmaakstand)
  • Voorbereid op montage van raamdecoratie en zonwering

VELUX dakramen bestellen bij Zonweringstunter.nl

VELUX dakvensters kunnen gemakkelijk en voordelig online gekocht worden bij VELUX specialist Zonweringstunter.nl. Bovendien biedt Zonweringstunter.nl een laagsteprijsgarantie. Vindt u een origineel Velux product elders goedkoper, dan krijgt u het verschil plus 100% van Zonweringstunter.nl terug!

Waarom Zonweringstunter de goedkoopste Velux zonwering garandeert
Zonweringstunter is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en VELUX producten in Nederland. Bent u op zoek naar de beste zonwering van VELUX en wilt u...
lees verder >
Vrouw opent een Velux dakraam
Goedkope Velux dakramen bij Zonweringstunter.nl
Met de goedkope VELUX dakramen levert Zonweringstunter.nl een uitgebreid assortiment dakramen van topkwaliteit. Niet alleen zijn deze dakramen door hun nieuwe ontwerp extra warmtebesparend en milieuvriendelijk,...
lees verder >
Hebben jullie echt de goedkoopste zonwering?
Veel van onze klanten vragen zich af of wij echt de goedkoopste aanbieder zijn op internet. Nu is niet alle zonwering direct met elkaar te...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.