Verlaagde Velux prijzen

Verlaagde VELUX prijzen bieden u leuke mogelijkheden. Een voorbeeld: uw donkere zolderkamer die alleen maar gebruikt werd om rommel neer te zetten, kan zomaar veranderen in een lichte werkruimte als er een VELUX dakraam in het dak gezet wordt. Duur? Als het aan ons ligt niet. We aren al niet duur maar we hanteren nu verlaagde Velux prijzen!

Niet alleen dakramen

De verlaagde VELUX prijzen gelden niet alleen voor de VELUX dakramen, maar er zijn veel meer producten tegen bodemprijzen op deze website te vinden. Bij zonweringstunter.nl vindt u:

En voor VELUX geldt altijd; ze zijn speciaal gemaakt voor VELUX dakramen. Het past dus altijd perfect.

Logeerkamer

Gebruikt u de eerdergenoemde zolder bij gelegenheid ook als logeerkamer, dan is het prettig om een rolgordijn dicht te kunnen doen. Sommige slapers hebben behoefte aan absolute duisternis, die u met een verduisterend rolgordijn kunt bereiken. Op warme zomerdagen is het heerlijk om de kamer te kunnen luchten met het raam wijd open, maar in een omgeving met veel muggen is een insectenhor dan geen overbodige luxe. Ook voor de rolgorijnen en insectenhorren gelden verlaagde VELUX prijzen.

Een eigen stijlvolle plek op zolder

Misschien gebruikt u uw zolderkamer helemaal niet als werkruimte of logeerplek, maar heeft u behoefte aan een eigen plek in huis, die u naar eigen inzicht stijlvol kunt inrichten. Een goed begin kunt u daarmee maken door de aanschaf van plissegordijnen. Deze trendy gordijnen zijn van stof die in plooien is gevouwen in een zigzagvorm. Er is veel variatie mogelijk in kleur en materiaal. Van doorzichtig tot verduisterend, van mat tot metallic. Waar u ook van houdt, bij zonweringstunter.nl is het voor verlaagde VELUX prijzen te vinden.

Handig systeem

Of u nu kiest voor gordijnen, zonweringen, jaloezieën of VELUX rolluiken, bij allemaal heeft u de keuze tussen een handmatige of een elektrische bediening. Geruisloos en traploos kunt u met een afstandsbediening uw zonwering op- of neerlaten. Met zo'n elektrisch systeem hoeft u er niet eens uw bed voor uit te komen. Handig!

Hebben jullie echt de goedkoopste zonwering?
Veel van onze klanten vragen zich af of wij echt de goedkoopste aanbieder zijn op internet. Nu is niet alle zonwering direct met elkaar te...
lees verder >
Energie besparen met rolluiken
Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de...
lees verder >
Nieuw: uw zonweringdoek kapot? Bestel los nieuwe!
Is uw zonweringdoek aan vervanging toe? Natuurlijk kunt u dan een nieuw zonnescherm overwegen, maar dat is een kostbare aangelegenheid. Bovendien is het meestal niet...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.