Wel eens aan Duo rolgordijnen gedacht?

Niets is vervelender dan een slaapkamer die niet donker te krijgen is. Op zonnige dagen laten uw dunne overgordijnen veel teveel licht door, waardoor het overdag veel te licht en warm is om even een dutje te doen en de kamer tot 's avonds heel laat erg licht blijft.

Vrijwel niemand kan lekker slapen in een kamer waar het te licht is! Hebt u wel eens gedacht aan duo rolgordijnen als oplossing? Verduisterende duo rolgordijnen zijn ideaal om uw slaapkamer donkerder en koeler te maken. VELUX biedt deze rolgordijnen aan tegen een zeer schappelijke prijs in in prachtige uitvoeringen. U kunt de rolgordijnen makkelijk online bij ons bestellen.

Het comfort van verduisterende duo rolgordijnen

Op onze website kunt u een prima indruk krijgen van de voordelen en het comfort van verduisterende duo rolgordijnen. Door het plissé gordijn wordt het licht zeer goed tegengehouden. De rolgordijnen zijn heel gemakkelijk te monteren en te bedienen. U hebt voor de dagelijkse bediening geen trap nodig en u kunt het gordijn precies in de stand zetten die u wenst.

De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vier kleurencombinaties en zijn voorzien van een aluminium coating. Hierdoor wordt niet alleen het licht op een aangename manier gefilterd, maar wordt ook warmte tegengehouden.

Velux duo rolgordijnen zijn zeer betaalbaar

De prijs-kwaliteit verhouding bij VELUX duo rolgordijnen zijn optimaal. Goedkoper kunt u dit soort rolgordijnen elders niet vinden! Het gemak van montage, gebruik en aanschaf via Zonweringstunter.nl erbij opgeteld, weet u zeker dat u bij Zonweringstunter.nl aan het juiste adres bent voor uw verduisterende rolgordijnen!

De voordelen op een rijtje

VELUX duo rolgordijnen zijn de beste keuze voor iedereen die liever niet teveel betaald voor de beste verduisterende rolgordijnen die er verkrijgbaar zijn. Hier nog even alle voordelen en kenmerken op een rijtje:

  • Duo rolgordijnen van VELUX zijn kwalitatief hoogstaand en mooi uitgevoerd;
  • ze zijn verkrijgbaar in vier kleurencombinaties
  • ze zijn gemakkelijk te monteren
  • de rolgordijnen zijn heel gemakkelijk in bediening en gebruik
  • de VELUX verduisterende rolgordijnen houden niet alleen licht, maar ook warmte tegen.

12 reviews

> verduisterend rolgordijn met plissé
> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

91.08
15 reviews

> Sluit het daglicht buiten
> Diverse kleuren en designs
> Nu ook witte cassette en zijgeleiding
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

> levertijd 4-6 werkdagen

69.96

> Alle voordelen van handbediend verduisterend rolgordijn
> Met een afstandsbediening
> ORIGINEEL VELUX PRODUCT

 

156.-

Wanneer u totale verduistering nodig hebt en de warmte buiten wilt houden, is de combinatie van een verduisterend gordijn met een buitenzonwering de perfecte keuze. U krijg alle

> levertijd 4-6 werkdagen

111.67

Energie besparen met rolluiken
Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de...
lees verder >
Plissé gordijnen, trendy en hip!
Plisségordijnen zijn de nieuwste manier om uw dakraam te verfraaien. U kunt eindeloos variëren en combineren. En voor elk raam vinden wij de juiste oplossing. Geschikt...
lees verder >
5 handige Somfy onderdelen die u zeker nog niet kende
Somfy is een innovatief bedrijf dat zich inzet de veiligheid in uw huis te verbeteren en u een veiliger gevoel te geven. Dit doen ze...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.